Kommentarer och kritik är välkomna

Hoppas att bokanmälningarna kan ge inspiration för inköp och boklån. Mycket av det jag refererat här har varit i hög grad intressant och väl värt att stifta närmare bekantskap med. Per den 14.08.12 innehåller denna blogg 83 bokanmälningar.
Kirjoittaja Gertrud Koritz, 26. touko, 2013
Hej Thomas!
Jag har bara hunnit skumma en mycket liten del av din bokblogg och jag blir glad när jag läser dina kommentarer kring de böcker du läst. Henka föreslog att jag ska be om medlemsskap och det gör jag här. MEN - när jag säger att jag kanske inte kommer med kommentarer alltför ofta, kanske du inte vill ha mig med. Och i så fall, glöm medlemsskapet. Jag kommer ändå att då och då följa din läsvärda blog. Och hälsa UllaBella att jag inte glömt Alf Henrikson-medlemsblad. Något kommer! Kramar/Gertrud
Sähköposti:
Kotisivu:
Kirjoittaja Jussi Kulla, 10. helmi, 2013
Thomas,
mielenkiintoinen blogi, ja mielenkiintoisia kirja-arvioita. Väitöskirjastakin olet jaksanut lukea raskasta metodiosaa. Mielestäni nostat esiin ydinasioita tutkimuksestani.
Jos haluat joskus jutella tutkimusmenetelmästä (20 haastattelua) ja mitä sen varassa voidaan päätellä, niin olen mielelläni mukana.

Terveisin, Jussi
Sähköposti:

Uusimmat kommentit

14.10 | 13:09

Ange inget i detta fält

13.01 | 22:42

Hello I'm Jason Morris, a full member of the great illuminati.. Do you desire Fame? Riches? Power? Wealth?, or do you want all your dreams to come to pass? 

06.06 | 10:26

Hej, den stora stormästaren i Illuminati har inbjudit en öppen inbjudan för de som vill gå med i Illuminati brödraskap. Du är en affärsman, politiker, musiker
student och vill bli rik, kraftfull och berömd i livet, för att uppnå dina drömmar, vänligen kon

17.01 | 14:48

GÅ MED I STORA ILLUMINATI / FREEMASON BRODERHOOD I DAG.

WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
E-post >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com